Høy kvalitet nike free run 5.0 Online Shop

nike free run, med de beste elementene fra hoops og kryss-trening design for en allsidig, høy-funksjon ride. Syntetisk skinn øvre med mesh for breathability.360 Max Air teknologi for maksimal effekt beskyttelse og cushioning.Rubber yttersåle for trekkraft og holdbarhet.
Når LeBron James ble erklært 2010 NBA MVP, ble han en charter medlem av en eksklusiv klubb av spillere som vant æren i påfølgende sesong. Listen inneholder legender som Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar og Michael Jordan. For å markere begivenheten, nike free 5.0 laget en spesialutgave LeBron 7 MVP for ham å bære som han mottok sin pris. Den sneaker er en litt redesignet versjon av Air Max LeBron VII, som nå er tilgjengelig i et bredt utvalg av farge-og utgaver.
The Air Max LeBron 7 MVP edition sneaker har en hvit colorway med Wolf Grey fleece brukes i Flywire sidepaneler og en chenille swoosh logo. Den sneaker er betont i Crimson og gull, og det kjente løve-logoen på den mediale hælen delen er erstattet med en MVP Varsity logo. Andre kjente funksjoner inkluderer ordene vitne og historie i gull broderi på den hvite kragen på skoen, en L og J emblemer på hælen og en LBJ 23 signatur pluss swoosh på tungen. Inne i sålen kan du finne en kode som bekrefter at skoen har blitt konstruert og utformet til de nøyaktige spesifikasjoner av LeBron. Mens det har vært noen offisiell utgivelsesinformasjon som ennå har bildene dukket opp av den spesielle innpakningen sneaker vil komme i, som er en spesialutgave gull nike free run 5.0 boks festpyntet med LeBron signatur og Nike swoosh i rødt.

SAMARBEIDENDE PARTER:
 


     
  Startsiden  
  Faguttrykk  
  Henvisninger  
  Kontakt oss  
   
  Logg inn  
   
   
  Antall treff  
   

 

         Utviklet av
       Datamann AS
          Øksfjord